Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

✅ Nádherný 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite, 69m2, Bratislava - Muškátová 12

Ulica: Muškátová
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Predané

Popis nehnuteľnosti

Blackloft vám ponúka priestranný trojizbový byt plný svetla. Nádherná nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá je len na skok od centra Bratislavy.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, takže vy môžete byť prvými majiteľmi. Na rekonštrukcii sa podieľali slovenskí aj francúzski dizajnéri, ktorých pozornému oku neunikol ani ten najmenší detail. Váš budúci domov je dokonalý v každom ohľade. Jedinečný dizajn, luxusné vybavenie a inovatívne riešenia – vaše nové bývanie si ihneď zamilujete.

Vďaka príjemnej lokalite je v byte pokoj, ticho a dostatok prirodzeného svetla. Byt sa skladá z presvetlenej obývačky, kuchyne, útulnej spálne, priestrannej izby a z veľkej kúpeľne, v ktorej si ľahko vytvoríte vlastnú oázu pokoja. V kúpeľni sa nachádza podlahové kúrenie, ktoré vám zaručí vysoký komfort. Samozrejmosťou je balkón, klimatizácia a umývačka riadu. Na chodbe sa nachádza praktická vstavaná skriňa, k dispozícii máte aj šatník. K bytu prináleží pivnica.

Slnečný byt s rozlohou 69,5m2 sa nachádza na Muškátovej ulici. Bratislavský Ružinov patrí k obľúbeným lokalitám a vyhľadávajú ho nielen rodiny s deťmi či mladé páry, ale aj starší ľudia. Okrem toho ide o vhodnú lokalitu aj v prípade, že hľadáte nehnuteľnosť k investícii. Je tu perfektná občianska vybavenosť – neďaleko sa nachádza známe nákupné centrum OC Retro, blízko sú materské školy aj základné školy. Zastávky MHD sú v pešej dostupnosti. Veľkou výhodou je bezproblémové parkovanie.

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
69 m2
Úžitková plocha:
69.5 m2
Zastavaná plocha:
69.5 m2
Poschodie:
2.
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
3.3 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Anita POLGARIOVA

Anita POLGARIOVA

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • narks

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti